lördag 12 december 2009

Så var det helg

Tiden bara rinner iväg just nu. Det är mycket på jobbet, känns som man bara hinner med att träna, jobba, gå hem, äta och sen är det dags att sova. Dagarna känns liksom kortare nu när det är så mörkt ute. Men en vecka kvar sen är det julledigt och då ska jag njuta av att kunna vara utomhus när det är ljust!

I fredags var det dags för årets julfest med jobbet. Vi var på Sunlight och tittade på krogshow med bland annat före detta kollegan Tina och åt ett underbart gott julbord. Som vanligt är det underhållande att vara ute med Succé-gänget – man vet aldrig riktigt vad som händer. Denna kväll var ovanligt lugn... Dala var uppe på scen och försvann bakom ett skynke på scenen med kvällens två kvinnliga sångare, Eva funderade på att dansa på bordet, men bestämde sig för att bordet var av lite för tunn kvalité så det fick bli stolen. Anders lekte ren eller något liknande.

Lördagmorgon kom Petra med Yazza som skulle vara hos mig och Nisse under dagen. Vi började dagen med att ligga i soffan och mysa i nästan två timmar framför tv:n, härligt med två hundar i soffan som värmer en när man är lite lagom bakfylle-frusen. Tog sen en promenad till jobbet och på eftermiddagen blev det en sväng till. Passade på att träna lite med Yazza som störning – knepigt att hålla sig koncenterad sa Kelpien när Flatten studsade runt oss. Så kul de har ihop lilla Yazza och Nisse. Tror båda hundarna var riktigt nöjda när dagen var över.

Ikväll har jag varit på krogshowen "Trevlig att Rockas" för andra gången. Hjälpte till att "sortera ut" folk till sina platser. Därefter dök en del av mina kollegor upp så vi åt och blev underhållna. Fantastiskt bra show. Lika bra andra gången som den var första gången. Man kan lugnt säga "kom igen katten det svänger ju!"

 
 Jag och Jackie från jobbet, i bakgrunden kollegorna Susanne och Dala.

 
 Ljuvliga Anders poserar!

 
Goa vänner! Nisse och Yazza

1 kommentar:

  1. Tack snälla för att du tar hand om lilla Y när jag behöver hjälp! Helt säker på att hon har haft en toppendag. Micke sa att hon fått nyklippta naglar oxå! Så himla bra! Kram

    SvaraRadera