onsdag 25 november 2009

Idrottsgala x 2

Just nu är det full rulle (eller lite av ett kaos) på jobbet. Imorgon har vi vår första Idrottsgala i Västerås. Det har varit ett fantastiskt intresse i Västerås för galan, närmare 700 personer kommer. Riktigt häftigt med tanke på att det är deras första idrottsgala i Västerås.

På fredag är det dags för den 6:e Idrottsgala i Nyköping – som alltid är Nyköping lite långsammare och lite mer svårjobbat när det kommer till galor, men cirkus 500 personer kommer denna härliga kväll. Det kommer bjudas på mycket kul underhållning, god mat och så klart kommer det delas ut priser i massor till det lokala idrottslivet. Trist bara tycker jag att när man frågar om kommunen vill vara med och sponsra galan så blir responsen att de delar ut egna idrottspris istället –  tillsammans med SN... Lite skillnad i Västerås där de tyckte det var kanonkul att vi ville göra en idrottsgala och gärna var med på ett hörn.

Uppgiften för en annan dessa kvällar är att innan galan rodda och fixa med det som behövs. När dörrarna öppnas ska man agera trevlig värd i höga klackar och dyr klänning – två dagar på raken. Gissa om fötterna kommer att vilja ge upp. Men ska jag vara ärlig kommer jag ha med mig extra skor då bland annat ett par Foppatofflor – snyggt tillsammans med långklänning...

Nisse tycker livet är lite trist just nu. Inte mycket träning blir det. Men snart är det lite julledigt och då ska det tränas lite mer när man kan vara ute i dagsljuset. Men mycket promenader och joggingturer blir det i alla fall. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar