fredag 27 november 2009

Idrottsgala Västerås

Igår gjorde vi Succé i Västerås – vi får säga det själva. Och en hel del håller nog med.

Varje gång jag är på något av våra event blir jag så imponerad av hur bra gjort det är – och igår var inget undantag. Maten var fantastiskt god vilket jag ser som en enorm bedrift av Rocklunda då vi var över 600 personer som satt till bords.

Med sportkommentatorn Chris Härenstam som intervjuade de som vann sina katogerier, Hysén, Ravelli och Tina Turner som prisutdelare och Ravelli som även drog skämt och kommentarer under kvällens gång, kunde det inte bli en bättre prisutdelning. Företagen i Västerås var enormt generösa med bidrag till klubbarna. En klubb för handikappade åkte hem med 60.000 istället för 20.000 som var bestämt innan. Tina Turner skänkte sitt gage till en konståkningsklubb. Ja, jisses vilken kväll det var.

Klicka här för att se Nyhetsinslag SVT.

Klicka här för att se Nyhetsinslag i TV4 lokalt. Inslaget kommer efter knappt 2 min, efter brandinslaget. Men först ska man ta sig förbi reklaminslagen...

 Nu bär det snart av till Nyköpings 6:e idrottsgala, i år i Multihallen på Rosvalla. Vi tror och hoppas att kvällen blir lika lyckad som igår.

Hoppas vi ses på galan ikväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar