söndag 7 oktober 2012

Underbara dagar

Kör in vid skylten Kloten fritidsby och svänger av vänster på "lydnadsplan" och där har de börjat samlats – det goa "Kloten-gänget"!  Parkerar bilen för att gå fram och säga hej innan jag ska packa ur. Några hej och några hjärtliga gliringar hinns med innan jag styr mina steg tillbaka till bilen och vår gemensamma stuga. Ler för mig själv när jag går mot bilen igen, äntligen dags för 4 härliga dagar i vackra Kloten med detta goa gäng! Livet kan inte vara bättre!

Hösten gnistrar i Kloten och skogarna däromkring. Morgonpromenad i frost när dimma ligger tät över vattnet och älgkalvarna försvinner in i skogen med stora kliv. Frukost och livliga diskussioner om allt från himmel till jord. 09.00 kör karavanen iväg mot dagens sökbana i vackra skogar. Och aldrig har en hamburgare smakat så gott som den som äts i skogen vid en grill efter många timmars trampande i skogen. Ja, dagarna i Kloten är verkligen helt underbara. Skattar mig lycklig varje gång jag är där.

Nu är man hemma i vardagen. Borta bra med hemma bäst sägs det – men idag när jag körde hem tänkte jag att nja, vete f-n om jag håller med om det... Men vare sig man vill eller inte är det måndag i morgon så det börjar bli dags att krypa ner i sängen. Här lite bilder från ljuvliga Klotendagar!

Gunn i full fart, har just börjat lära sig markeringarna i söket.

Gunn!

Härliga Eddie. Anders nya hund - och vilken hund!

Eddie!

Anna och Maria är full koncenterade på hundträninge, ha ha.

Vissa hundar är svårare än andra att fånga på bild. Här är Ewa lilla yrväder Rio, fort går det.

Många steg i skogen blir det, inte konstig att vi är så hungriga hela tiden. Ewa i full fart ut för att gömma sig.

Två väldigt charmiga, Curre och Hubbe!

Är man i det här gänget gäller det att man inte har en lättstörd hund. En bedrift att ta sig igenom alla leksaker och godis i starten. Står även en stor godispåse för människorna bakom en av hundpåsarna.

Man säger att vissa människor är fotogeniska, detsamma gäller för hundar. Hubbe hör till en av dem.

Nisse svarta kullbroder Trix hör däremot till de som är svåra att fånga på bild. Blir bra, men så svår att fota. Svart och väldigt, väldigt snabb!

För de oinvigda måste det här se väldigt märkligt ut – inte sant. Tänkte i alla fall det när jag tog bilden. För oss som kör sök vet vi precis vad som pågår här. Och ja, Ewa så strax snitseln.

Anna P:s lilla söta goding Qaxa. 

Vi hade mest bra väder, men ett pass regnade det rejält vilket kanske syns på den här bilden. Men som de säger, det finns bara dåliga kläder, inte dåligt väder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar