lördag 27 oktober 2012

Solen sken idag!

I går var det Mino-galan i Nyköping. Lite kul är det att få klä sig i klänning och höga klackar. Men ska jag vara ärlig är jag rätt nöjd när jag kommer hem och får kliva ur klackarna. Är inte direkt någon festprisse – trivs bättre under korkeken...

Lördagen bjöd på underbart väder. Började förmiddagen med lite vallning. Hör verkligen inte till vanligheten. Men nu kanske det blir andra vanor! Hoppas verkligen det, för det är så kul och jag är så dålig! Är alltid på fel plats vid fel tidpunkt. Men vad gör väl det – viljan är väl alltid det som räknas.

Efter vallningen var det sista tillfället på kursen jag haft genom klubben. Har haft ett underbart gäng som gett så mycket energi och idéer. Att hålla kurs tvingar verkligen en att tänka till en extra gång vid många tillfällen. Varför gör jag som jag gör, varför gör jag så nu och inte då, hur tänkte jag nu? Ja, många frågeställningar i huvudet gör att man tvingas till att tänka ett steg till i sin egen träning också – inte bara i elevernas.

Hoppas se mer av dessa ekipage jag haft nöjet av att träffa nu under några helger. Hoppas jag bidragit till lite extra träningsglädje, bra tips och kanske även lite extra framgång på tävlingsbanorna i framtiden!

Solen sken denna dag och tänk vad energi det gav. Hoppas på fler dagar som denna!

Bilderna på Olle är tagna av Anna Wiström.

I sitt rätta element

Får på linje

Lite stil

 Möte med den onda...

Bakom linjen

Höst, härligt väder, får, vallhund och trevligt sällskap - livet är gott ibland!

Lyckas man sen för en liten kort stund (läs sekunder), ja då är man lycklig i timmar!

Onda ögat

Vallningskompis – Nico

Härligt hade vi det idag, tror både hundar och mattar var nöjda när vi var klara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar