torsdag 27 maj 2010

Trevliga mail!

Sålde en av valparna jag fött upp till Stockholm. Får med jämna mellanrum rapport om hur det går för lilla Bobby. Är så kul när mail som de här dyker upp i brevlådan.

Sammanfattning av mailet:
"Lillmatte" Sara tävlade i lördags för första gången denna säsong i freestyle och det gick riktigt bra. Det är totalt deras andra start totalt. De kom på tredjeplats med både upplyttningspoäng och en första inteckning i freestylediplom klass 1. En av domarna hade kommit fram efteråt och berömt det fina ekipaget! De har också startat agilitykurs så där planeras också framtida tävlingar.

Gissa om man är stolt uppfödare. Jag tycker det är så kul att även små Chihuahuas får ut och prova roliga saker med sin matte/husse. Alla hundar gillar ju att jobba!

Samma art? Svårt att tro...

Sara och Bobby tränar freestyle.


Lilla Bobby – så lik sin far. Min "Fina" har samma pappa så jag hoppas att det i kommande kull kommer finnas chokladvalpar.


2 kommentarer:

  1. Marie-Louise Deshayes28 maj 2010 11:15

    Hej Melwin liknar väldigt mycket på Lilla Bobby,men vill gärna vara bestämmande i gruppen.Han hatar andra katter som inte hör hit på våran gård.Fina bilder på Bobby och Matte.Hundpuss från Melwin och hälsning från Matte

    SvaraRadera