söndag 11 april 2010

En stunds fundering

Saknar så mina löprundor, att få sätta på sig löpskorna en tidig morgon, musiken pulserar i ipoden, benen känns starka, luften är klar, fötterna tar sig fram över vägar och stigar, stegen blir längre, stressen rinner av – helt enkelt en härlig känsla. Om jag bara kunde bli frisk snart!

I lördags tränade vi sök i Ålberga, ljuvliga Nicke stod utmed vägen och väntade då jag är så urusel att hitta så jag fick köra efter honom. Hade en underbar förmiddag i skogen. Tänk vilken tur jag har som får umgås med så många härliga människor! Man glömmer ibland bort att uppskatta de små sakerna i livet – det är ju ofta de som gör ens liv härligt! Som en förmiddag i skogen i goda vänners lag och att få ha en frisk och härlig hund att träna!

Just nu sover Mattias nya Malle-valp Hex vid mina  fötter. Verkar vara en riktigt trevlig liten krabat. Men Fina är inte så imponerad. Han är redan nästan dubbelt så stor och tycker Fina är fantastiskt spännande...

Kolla in tassarna, så stora!


Full fart på lilla valpen!


Nisse var så impad av sig själv när han snott Hex leksak.


Hex vill så gärna leka med lilla Chihuahuan. De gjorde sina försök, men han är så klumpig och hon uppskattar inte det.


Fina gillar vår vädret och att snön är borta.


Fick illvett och sprang sitt allra fortaste.


Ibland undrar jag vad hon gör. Kanske försöker hon fånga flugor...

Lindjax Hex, 8 veckor gammal.

2 kommentarer:

  1. Helt Ljuvlig är han ju lilla Hex! Oh vilken tur Mattias har som har en sån bra fotograf! Kul med bilder under hela uppväxten! Det var en travlig förmiddag i skogen i Lördags! Man längtar till varje lördag!
    Ha det så bra!
    Kram från oss.

    SvaraRadera
  2. Så kul att få se lilla Hex på bild...undrar när man får träffa honom ;o)

    SvaraRadera