onsdag 3 mars 2010

Var bara tvungen...

I förra veckan hade killarna som rensade snö på taket på huset där vi jobbar lite otur. Bilen hakade upp sig eller något och följden blev att de körd in i ett av alla våra stora fönster. Så klart de som är inne på vår "atelje-halva". Helena och Marlene började sopa upp glas. Jag, Jackie och Petter suckade, klädde på oss jacka, mössa, överdragsbyxor och fortsatte jobba – det var tisdag och dagen innan tryck så mycket att göra.

Så här såg det ut.En kompis hade sökt på google om ett läger vi ska på i sommar. Då kom det upp bilder på mig, sa hon. Lite försynt sa hon också – du var lite rund då... Insåg då att Håkan och hans kamera var i samma grupp som mig på lägret sommaren 2008. Gav mig ut på nätet och kikade in bilderna. Och rund, ja, det var väldigt fint uttryckt.

Har läst mycket vardagspsykologi senaste tiden, en av de anledningar till att jag lyckats gå ner över 30 kg på mindre än ett år. Mycket vilja och tro på sig själv krävs. Mia Törnbloms böcker har jag läst och även varit på hennes föredrag, härlig människa! En sak hon säger är att man ska säga till sig själv hur bra man är. Väldigt osvenskt och jag tror att det är många, många fler än jag som väldigt svårt för det. Mia säger till sig själv varje dag: Du är en skön typ som gör så gott du kan – och det räcker bra! En härlig fras att säga till sig själv. När jag såg bilderna på mig själv från sommaren 2008 tänkte jag för mig själv – Fan Lena, du är bra! Sommaren 2009 vägde jag 20 kg mindre och lär nog väga 35 kg mindre lägret 2010. Underbart!

Så jag var bara tvungen att lägga in Före- och Efterbilder

 
Före... Sommaren 2008 på sökläger i Uddevalla. Lovar att det var en tung vecka. Naturen på Herrestadsfjället är inte direkt platt utan mest berg. Tungt för en tjockis i sommarhettan, tur att jag alltid varit envis.


Efter... Bild tagen igår som ska in på vår nya hemsida. 30 kg lättare. Har inget alls emot att klättra i tunga sökbanor dagarna i ända i sommar (o;

5 kommentarer:

 1. Ja jävlar vilken skillnad :). Ja BRA är du minst sagt, Ha det gott! Kram

  SvaraRadera
 2. Häftigt!!
  Otroligt!!
  Skitbra!!
  //Petra

  SvaraRadera
 3. Behöver jag säga vilken av brudarna som är läckrast??

  /Marie

  SvaraRadera
 4. Wow! Det är så kul och häftigt och du är skitduktig!!!
  // Nina

  SvaraRadera
 5. Så himla skönt det måste kännas. Du måtte flyga fram i sökrutorna. Härligt

  SvaraRadera