tisdag 16 mars 2010

Tävlingssäsongen närmar sig!

Ibland är jag inte så duktig på att planera min träning med lilla Nisse. Som en blixt slog det mig igår att snart är det dags att tävla – även om våren och tävlingar känns långt borta just nu. Så idag började jag konditionsträningen  igen på Lillemans men en stunds simning. Två pass varje vecka ska bokas in. Är så glad att Lillemans finns så man kan få chansen att simträna också, ger så mycket. Visst har vi sprungit och promenerat mycket Nisse och jag, men det ger honom inte den kondition som behövs, tyvärr. Hade jag planerat bättre skulle jag börjat simträna för två månader sedan.

Ska även från och med nu träna lydnad varje dag för att få upp den mentala konditionen också, samt "damma av" lydnaden. Vilket verkligen behövs just nu, för nu är han bara taggad utan någon koncentration alls. Känns väl inte så lovande kanske...

Fick idag bilder från bildproffsen från fredagens fotografering, bilder som ska användas till vår Bröllopsbilaga vi gör här på tidningen Succé en gång om året. Här är några av dem.

Här är kyrkan – Nicolaikyrkan, Marie från Bildproffsen har riggat upp inför fotograferingen.


Caroline från Nagelbaren hade fixa smink och hår på mig. Hon är riktigt duktig. Hon var med hela eftermiddagen och såg till att hår och smink såg ut som hon ville. Lyxigt med egen sminkör och frisör!

Några bilder togs där vi skulle se seriösa ut. Lite svårt då vi nog skrattade oss igenom denna eftermiddag. Här är vi hos Bildproffsen i deras studio.


Som sagt mycket skratt och fnitter blev det.

Så var det även lite mer romantisk känsla (;  Tror detta är bilden som kommer bli omslagsbild. 

Men vi hade riktigt kul! Här skulle det se ut som vi hade problem med att få på ringarna. Men vi garvade mest.

3 kommentarer:

 1. Hej Lena!
  Vilka vackra bilder, och tack för allt fint du skriver om Lillemans, det värmer verkligen!

  Du kan väl ringa mig så diskuterar vi mer om det vi pratade om!

  Må bäst!
  Annsofie, Lillemans Hundcenter

  SvaraRadera
 2. Va bra bilderna blev :)
  Ni är sååå fina!!
  //Petra

  SvaraRadera
 3. Jag tror man anar en air av riktig kärlek....
  Otrolig fina bilder!
  Trevlig vår önskar Eva o resten

  SvaraRadera