måndag 21 april 2014

Skippade blåkulla i år!

Planeringen för ett Påsksök i Nyköping började för rätt längesedan när jag var hos Monica i Umeå. Men tiden går fort och i torsdag började det droppa in hundfolk från lite olika håll i vårt avlånga land. Och i dagarna fyra har vi tränat sök, spår, lydnad och uppletande. Och vilka dagar det varit!

Ett stort tack till alla härliga människor som bestämde sig för att fira påsken här i Nyköping, ett verkligt nöje att få träffa er alla!

För min del har jag fått så bra träning. Att få träna en ung hund så många dagar i rak är så lärorikt för oss båda. Det är långa dagar för både ung och rutinerad hund. Är mycket nöjd med min Hugo som hållit ihop riktigt bra alla dagarna. Tror i det här fallet att det är hans matte som är mest slutkörd efter helgen. Långa dagar, full aktivitet, mängder med skratt och prat, nya träningstips och tankar och på det en sol som lyst upp vår tillvaro ännu mer, gör sådana här dagar helt ljuvliga men sliter lite också ;)

Kanske man ska byta ut rutinen att dra till Blåkulla över påsk och istället träna hund här i Nyköping!

 Något av det fina med att träna hund, är att vi fikar en hel del! Speciellt härligt när solen lyser.


Yngsta deltagaren, lilla Busy. Så härlig liten hund!


 På påskaftonen lekte vi lite. Skojupplet där det sen delades ut priser från ett fullspäckat prisbord efter vi ätit en stor påskbuffé! Det har varit en helg som bjudit på många roliga träningstankar och idéer.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar