tisdag 15 april 2014

Lydig kvack kvack

Tror att alla som åker på olika typer av läger håller med om när jag säger att det är bland det roligaste man kan göra. Ett gäng som träffas och gör något tillsammans som alla tycker är roligt. Det har nog ingen större betydelse om det är sim-, löpning-, dans- eller hundläger.

Det tar bara några timmar så har man bildat en "flock" och det kacklas och pratas och interna skämt skapas som endast denna grupp tycker är kul. Kort och gott har man helt enkelt en toppentid på läger!

Den här gången var det Marias läger i Strängnäs som jag varit på. Då vi är ungefär samma gäng som som ses två gånger per år går "flock-biten" väldigt fort. Alla är härliga människor som är duktiga på att träna hund och kommer från olika delar av Sverige. Helt enkelt en härlig kombination!

Jag kunde tyvärr inte vara med alla dagar utan dök upp på fredagskvällen för att sen träna hund lördag och halva söndagen. Och som alltid är det kanonbra träning och man får med sig så mycket bra tankar hem. Ett stort tack till Maria som fixar och donar så mycket för att vi ska kunna komma och träna tillsammans dessa helger!

Hade denna helg även nöjet att få vara "anka" på kvällspromenaderna med Sun. Jag pysslar ju inte med jakt men får erkänna att det var lite kul att få leka anka och kasta dummies och samtidigt hojta kvack kvack!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar