söndag 29 juli 2012

Ett härligt hundliv!

Satt i bilen påväg hem från Norrland och funderade på hur många av träningskamraterna som var hemma i Nyköping och kan tänka sig lite träning. SM:et ligger dumt i tiden tycker jag. Då nästan alla är på semester under sommaren och träningen blir svår att få till, tycker jag i alla fall.

Men i mina funderingar såg jag sen ett inlägg från Danne på fb om jag var sugen på att träna lite sök i Västeråstrakten - och det var jag ju!

Så på fredagen åkte jag för att väldgästa Hyzz-kennelläger. Så underbart att få vara med på dessa läger och få så mycket bra träning! Tackar så hjärtligt för det! Och roligt är också alla nya roliga bekantskaper från runt om i landet och ibland utanför gränserna!

Det blir inte mycket fotande när man kör sök. Ligger ju mest under en gran gömd för hundarna. Men lite bilder blev det.

Sökskogen är svår att fota av många olika anledningar. Inser det när bilderna ser ut såhär. Figurant i full fart ut för att gömma sig i skogen :)

Tung dag för hundarna. Körde till viss del i myr och varmt var det! Men Lee kämpade på fint!

Lilla söta Hejja!

Lägret hålls på en skidanläggning utanför Västerås. Kanonbra anläggning för ändamålet. Själv delade jag duschen med Lena från Järpen och med våra hundar, totalt 6 stycken!

Lee kör upplet.

Lena med sin lilla "mammas princessa".

Mammas princessa går även under namnet Sky ;)

Daniel med sin nya lilla Hejja!

Olles ena sommarkärlek. BC:n Doris!

1 kommentar: