fredag 3 december 2010

En idrottsgala!

Så var det dags för Västerås Idrottsgala! Det är andra gången som Dala och Curre Lundmark höll i galan och allt runt omkring. Ser det verkligen som en förmån på jobbet att få vara med på allt som Dala hittar på, det är verkligen omväxlande från mitt vardagliga jobb.

Och jag gillar att få sätta på mig min dyra, fina klänning och de glittriga smyckerna. Jag tycker det är kul att få lära känna Curre Lundmark och Pelle Mårts, att få hälsa på Jan Johansen, springa runt och sälja lotter tillsammans med Martin Lidberg och att få hjälp av Nanne Grönwall med den svåra knappen på min klänning när det är dags att byta den mot Jeans och tröja. Får väl erkänna för mig själv att jag tycker det är kul med kändisar ibland, att faktiskt träffa dem och få en annan bild än bara den på TV.

När kvällen led mot sitt slut stod jag lite i utkanten medans Nanne gjorde sitt sista uppträdande. Lika fullt av energi som alla hennes uppträdande – härlig människa – och som jag lärde mig under kvällen – mycket trevlig också!

Satt och till fullo uppskattade på vad livet bjöd på för tillfället. En härlig kväll gick mot sitt slut och jag bara njöt av att få vara just där jag var just då medans Nanne sjöng en gammal go låt:Lite bilder från galan.

 Thomas Järvheden – alltid lika rolig. Gud vad jag skrattade!

 2Enjoy, Tina och Kristin gjorde ett kanonjobb på gala!

 Curre Lundmark och Chris Härenstam. Undrade under kvällens gång hur en männinska (Chris) kan kunna så mycket om sport. Han kan verkligen allt, alla mål, namn, datum, divisioner, händelser, ja allt du kan tänka dig. Fantastisk konferencier för en idrottsgala.

 Och så kvällens hunk! Martin Lidberg. Skulle vara kul att delta på något av hans träningcampus någon gång!

 En översikt. På scen, Martin, Pelle Mårts och Curre.

 Han vet vart han ska titta för att fastna på bild. Jan Johansen, han sjunger verkligen bra! Hälsar alltid på ens om han känt en hela livet – fast misstänker att han inte har en aning om vem man är. Men trevligt ialla fall!

 Och sen kom han – chefen! Tillsammans med Östen från Västerås och en snubbe jag inte kände till. Sjungande hellre än bra. Men ja vad säger man. Man måste bara älska Dala – underbar person!

 Jan Johansen igen!
 Min favorit under kvällen. 

Kanonuppträdanden av en liten energisk människa men en stor röst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar