torsdag 7 oktober 2010

Han är bäst!!

I helgen var jag och tävlade i Gnesta. Var i Katrineholm för två veckor sedan och fick ihop 624p, så visst funderade jag lite att det skulle vara gott att få ett bra resultat till så man redan nu är klar för SM.

På söket var han lite seg, men vi fick 9.25. Lydnaden tyckte jag var svår då det blåste kraftigt och jag har väl lite manliga gener – har svårt att göra två saker samtidigt, både gå med hunden och lyssna extra noga blev knepigt. Men jag var nöjd när jag gick av plan. Nisse hade hållt ihop bra kändes det som.

Uppletet gjorde han kanonbra – 10!

Sen blev det lång väntan innan vi fick våra resultat. Många gånger räknade jag och funderade på vad jag kan ha fått på lydnaden. Skulle jag få ihop 580 skulle det ge ett snitt på strax över 600, vilket borde ge en biljett till SM.

Lilla Nisse hade klarat sig fint på lydnaden, snitt 278,25 vilket gav oss totalt 606,5 – och därmed kvalad till SM2011 – helt otroligt!!

Nisse fick ett stort märgben när han kom hem och i hans åsikt alldeles för många pussar och kramar. Men han är ju bara bäst min lilla hund!!

Sidan han var förlamad på är nu överkompenserad och extra "stram", men han fungerar nu normalt och verkar fått en stor del av synen och hörseln på den sidan. Nu är han frisk igen och visat igen vilken pärla han är – två tävlingar på två veckor och redan klar för SM! Bättre hund kan man inte önska sig.

4 kommentarer:

 1. Ännu ett SUPERSTORT grattis från oss!! Så jäkla gött!! Duktiga ni är!! Kram Petra

  SvaraRadera
 2. BÄSTASTE Nils!!!!! You ROCK:)

  Eva

  SvaraRadera
 3. Ni är ju bara hur bra som helst! Grattis!

  Underbart att han kommit igen så fint, det måste kännas härligt. :)

  SvaraRadera
 4. Carina Gälldin11 oktober 2010 13:51

  Stort grattis!
  // Carina o A`diva

  SvaraRadera