lördag 21 januari 2012

En fantastisk gala och själv lite bitter

Idrottsgala - en kväll att hylla alla fantastiska idrottsprestationer. Och många av det slaget har Nyköping att hylla. Ledare som ställer upp i vått och torrt, os-medaljörer, vm medaljer, listan kan göras lång.

Jag sitter i förgrunden denna kväll för mig själv med endast kameran som sällskap. Gillar det. Vara med men inte synas eller umgås. Medverka men i bakgrunden, en stund att bara studera och insuga atmosfären. Jag njuter av showen, artisterna, applåder och hejjarrop. En glad kväll! En härlig kväll!

Men det är förmodligen sista året. Jag skriver förmodligen för vi sa förra året att det var troligen sista. Men nu är det sagt mer bestämt. Inga mer idrottsgalor för vår del i Nyköping och jag tror det blir så.

Så många att hylla och så lite intresse från många av klubbarna. En kväll för idrotten och de vill inte vara med. Det borde inte vara många här - det borde vara överfullt. Trist, mycket trist tänkter jag för mig själv. Lyfter min kamera och njuter av vår sista och ännu en gång  – en helt lysande idrottsgala. Skrattar så jag är dubbel åt Stand up med Lasse Nilsen, Tony Irvings minidansskola, applåderar kvällens vinnare och lyssnar på idrottshistorier från Curre Lundmark, Chris Härenstam och Henke Nilsson – en kväll att minnas!

Nu är jag hemma igen, klivit ur de högklackade, klänningen inhängd i garderoben, är iförd en onepiece och lite bitter att jag kanske aldrig mer kommer få vara del av Nyköpings Idrottsgala. Det är ju så roligt! Fast idrottsgalor lär jag nog få vara med på fler gånger – bara inte i Nyköping.

Tack Dala för en underbar gala och en extra stor eloge till min underbara kollega Eva som gjort ett hästjobb och till alla andra goa kollegor och vänner som varit inblandad och gjort ett fantastiskt jobb med kvällens gala!

Go' natt mina vänner!
 Kim Lindström – en av kvällens 12 pristagare.

 Anne-lie Rydén bjöd på härlig show.

  Lasse Nilsen, ett måste att se, en stand up och kroppsillusionist, så rolig!


 Henke Nilsson tar emot Gert Fredriksson stipendie. Fr v: Urban Granström, Henke, Chris Härenstam.

 Det är så här man vill att det ska se ut när ett läg får ett pris, alla är där och blir hyllade! Underbart tjejer!

 Anne-lie och 2enjoy.

Tony Irving! Jag gillar honom, men efter ikväll steg han många extra snäpp – vilken skön typ!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar