söndag 17 januari 2010

Fina Fina!

Är så förtjust i min nya lilla hund. Hon har utvecklats något fantastiskt under den korta tiden jag haft henne. Hon hanterar folk bättre och bättre, var riktigt bra igår när Helena kom på besök. På promenaderna börjar hon bli modig, när vi är inne i skogen själva springer hon efter Nisse och kollar in allt spännande som finns. Ser fram emot när snön är borta så hon får lättare att hänga på – hon har ju lite kortare ben än honom. Ska bli kul att se framöver hur hon kommer att bli. Men en riktigt mysig hund.

Körde Linn till flyget i lördags, var tungt att säga hej då, har haft mycket roligt tillsammans senaste tiden. Men hoppas hon kommer få det kanon under sina två år som hon ska utbildas till polis.

Är lite rastlös som vanligt så nu planerar jag en resa till Växjö, dags att hälsa på vänner och familj. Bäst att passa på innan det blir väder för lite mer hundträning. Känns som det borde vara dags att börja träna igen, tävlingssäsongen tickar närmare och närmare och träningen har varit lika med noll. Tror att min lilla hund börjar undra vad som hänt – vart tog bollen vägen?

Ha det gott! Goa vänner har slocknat i gästsängen!
 
 
Men måste kika lite vad matte pysslar med vid datorn.

3 kommentarer:

 1. Härligt med en så go hund
  :o) Petra

  SvaraRadera
 2. Vad söta dom är! :-)

  H/ Hannele

  SvaraRadera
 3. Hej
  vad roligt att det fungerar så bra med lilla Fina! Ja träningen.... nico undrar oxå vad som hänt... Men bra att de får lära sig att det inte alltid händer något....

  Men vi saknar våra sök-lördagar! Hoppas vi kan starta upp snart igen!

  Ha det gott!
  Kram Anna, Olsson o Nico

  SvaraRadera